Bootnamen, een nieuw seizoen!

Artikel 1 van 1

Over een maand is het nieuwe vaarseizoen alweer begonnen. Bij ons allemaal kriebelt het weer om te gaan varen. Vaak moet een boot opgeknapt worden of schoongemaakt en dus is dit het perfecte moment om de bootnaam stickers te bestellen. 

Een nieuwe boot?
Als je een nieuwe boot hebt dan kan het zijn dat ze nog geen naam heeft of misschien staat deze je niet aan. Een bootnaam kun je natuurlijk zo veranderen...maar..... ben je bijgelovig of neem je het zekere voor het onzekere? Het veranderen van de bootnaam kan ongeluk brengen. Staat de naam op een houten bordje? Hang deze dan in de machinekamer.

Is een boot vrouwelijk?
Tja, ook hiervoor geldt "ze zeggen van wel". Natuurlijk ben je vrij om een naam te kiezen die je wilt, schip is een onzijdig woord. Maar, de meeste eigenar van boten kiezen toch een vrouwennaam, al veranderd dat langzamerhand.

Verven of stickers?
Beiden is mooi, mits je goede verf of goede kwaliteit stickers neemt. Bij Bedrukken4You gebruiken wij alleen de hoogste kwaliteit vinyl stickers die u makkelijk zelf kunt aanbrengen. Het enige waar u rekening mee dient te houden is dat de onderlaag vetvrij en goed gedroogt is (ca 3 weken na verfwerk)

 

© 2015 - 2024 Bedrukken4you | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel